header banner
Default

Goede nuus het onbekende crypto op Bitvavo baie gewild gemaak


In dit artikel nemen we een kijkje naar de stand van zaken op de grootste crypto exchange van Nederland: Bitvavo. De afgelopen 24 uur steekt er één cryptomunt met kop en schouders bovenuit op de crypto beurs. En het is niet bitcoin (BTC) of ethereum (ETH).

Nog geen account bij Bitvavo? Als lezer van Crypto Insiders kun je nu profiteren van een gratis bonus van 10 euro, waarmee je het ruime aanbod van Bitvavo kan gaan verkennen. Bovendien kun je de eerste 10.000 euro kosteloos handelen. De bonus geldt voor nieuwe gebruikers die zich via deze link aanmelden. 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

BarnBridge (BOND) opeens veel verhandeld op Bitvavo

VIDEO: De 1 Na De Andere Order Wordt Gevuld Op Bitcoin!!!
DoopieCash - Traden & Investeren

De cryptomunt die momenteel de kroon spant op de Nederlandse exchange is namelijk BarnBridge (BOND). Met een handelsvolume van bijna €23 miljoen in de afgelopen 24 uur laat BOND alle andere cryptocurrencies in het stof bijten. Wat is BarnBridge precies, en waarom is deze token opeens zo immens populair? We zoeken het uit.

BarnBridge is een uniek decentralized finance (DeFi) project dat gebruikers in staat stelt om te investeren in zogenaamde ‘getokeniseerde risico’s’. Het project biedt derivaten tokens aan die gebaseerd zijn op marktfluctuaties. Voorbeelden van de onderliggende markten zijn hypotheekrentes, prijsindexen, rendementen en nog veel meer. Daarmee is BarnBridge een pionier te noemen in het tokenizen van alternatieve producten.

Waarom de BOND koers vandaag stijgt

VIDEO: 📊 ENORME BITCOIN STIJGING na hele reeks positief nieuws! Wat kunnen we nu verwachten?!
CryptoCoinTalk

Drie dagen geleden stond de koers van BOND nog op $1,61. Op moment van schrijven staat de koers op $5,88 en eerder vandaag werd zelfs de $6,42 aangetikt. Dit blijkt uit data van Coinmarketcap. Al met al noteerde de koers een stijging van meer dan 250 procent in de afgelopen drie dagen.

Maar vanwaar deze duizelingwekkende opmars? Dat heeft een hele specifieke reden. BarnBridge wordt sinds juli namelijk onderzocht door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Het team van BarnBridge besloot echter een paar dagen geleden als resultaat van een interne stemronde, waarbij het team BarnBridge team zelf doorslaggevend was, aan alle eisen van de SEC te voldoen. Deze keuze viel blijkbaar goed in de smaak bij investeerders en trapte de rappe koersstijging af.

De nummer twee op Bitvavo als het om handelsvolume gaat is Loom Network (LOOM) met een volume van ruim €15 miljoen. LOOM is al wekenlang een favoriet op Bitvavo. Lees daar hier meer over.

Sources


Article information

Author: Tommy Jones

Last Updated: 1698456722

Views: 514

Rating: 4.1 / 5 (108 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tommy Jones

Birthday: 1932-09-11

Address: 120 Phillips Shore Suite 793, Kristinport, AK 41835

Phone: +4564778985840114

Job: Bioinformatician

Hobby: Playing Guitar, Coffee Roasting, Sculpting, Web Development, Survival Skills, Metalworking, Rowing

Introduction: My name is Tommy Jones, I am a exquisite, Open, resolved, Adventurous, priceless, persistent, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.